Maling af møbler på den nemme måde

3 tilbud på maling i Randers

Malede møbler – lidt møbelhistorie 

Populariteten i maling af møbler har gennem tiden haft det som en yoyo – med op- og nedture. Enten har det været brugt som et ønskværdigt dekorativt element, eller også har det været en udskældt overflade, der alene blev anvendt for at dække dårlige råvarer. Seneste bundposition opnåede de malede møbler i l970´erne og 1980`erne, hvor næsten alle bemalede møbler blev afsyret i kar med kaustisk soda. Og det helt uden at skele til, om møblerne egnede sig til denne hårdhændede behandling.

De mange syrebade har ikke blot fjernet ethvert spor af smukke gamle bemalinger, de har også ødelagt utallige møbler, der er flækket eller har vredet sig i syrebadet. Ikke mindst fordi en stor del af møblerne var bygget af dårligt træ, der fra starten var bestemt til at blive malet eller fineret. De mange cigarkasse-møblementer fra 30´erne med et skab, toiletbord, seng og to sengeskabe er gode eksempler på møbler, der døde i syrebadene, fordi møblernes tynde fineroverflade blev ødelagt og åbenbarede et skelet af tyndt forskallingstræ – i disse tilfælde næppe nogen ulykke. Da syrebadene ætsede al maling bort fra træet, betød ønsket om at se det nøgne træ også, at mange smukke og gedigne møbler mistede deres oprindelige dekoration.

Få 3 tilbud på maling af møbler

Servicemindede malerfirmaer vil hjertens gerne påtage sig for eks. disse arbejdsopgaver: dekorationsmaling, maling af vinduer, maling af facade og vægbeklædninger. Fortæl om din maleropgave i malermesterskemaet på maks 4¼ minut (så enkelt er det). Få lynhurtigt kontakt med talentfulde malerfirmaer på Billig-maler-pris.dk, som er en bundsolid malermesterportal.

Brug denne aldeles gratis onlineside Billig-maler-pris.dk og spar op til 12 %. Anmeldelse fra Dylan Brandtberg, Randers: Fremragende service, kan kun anbefales. Jeg sparede endda 12 pct på maler-sagen. Med vores bundsolide maler rabatservice står vi for, at opsnuse op til tre generøse malermester tilbud fra kyndige billige malerfirmaer i dit nabolag.

Spar op til 31% på en maler i Randers

En 100 pct gratis og prima ydelse til det danske folk med eminent rabat, som luner i dit budget. Her kan du vælge et af malermester tilbuddene og få omkring 12 pct i prima prisafslag på din malermester opgave. Alle steder i Randers kommune kan vi levere 3 maler tilbud f.eks.:

  • Øster Tørslev
  • Hvidsten
  • Over Fussing
  • Dalbyneder

På Billig-maler-pris.dk står vi inde for, at alle vore tilknyttede malerfirmaer i Randers overholder de indgåede aftaler og giver service i høj kvalitet, og vi følger dagligt op på kundetilfredshed i forhold til den løste opgave. Justina Ostersen, Randers: Vores husstand indhentede samme dag 3 overskuelige tilbud og Bjerregrav Belægning blev ansat til en opgave vedrørende opfriskning af lofter i Randers. Kan kun anbefale at man gør brug af denne webtjeneste. Beslut dig for et af malertilbuddene og få rundt regnet 16% i knaldgod prisafslag på din maleropgave.

Tilbud på maling i Randers

Bruger du websiden Billig-maler-pris.dk, resulterer det sommetider i mindst 16 procent i knaldgod rabat på malermesteropgaven. Danske malerfirmaer vil meget gerne arbejde med blandt andet disse arbejdsopgaver: bygningsmaling, maling af hegn og træværk, vådrumsbehandling og dekorationsmaling. Inden for to-fire hverdage finder vi gratis to-tre dugfriske overslag på grundigt malerarbejde.

På 1-3 dage leverer vi to-tre gratis tillokkende tilbud på veludført malerarbejde. Her ses en oversigt over forskellige udsøgte produktnavne:

  • Skalflex facademaling
  • Beckers køkken og bad
  • Borup træbeskyttelse
  • Borup væg og loft
  • Droppen træbeskyttelse

One thought on “Maling af møbler på den nemme måde

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *