Sådan holder du dig ung

Sponsoreret

Vi kan ikke lave om på, hvor gamle vi er i antal år. Men det er heldigvis muligt at holde sig ung, selvom man ikke er det. Vi lover dig ikke, at du føler dig som en på 17 år igen, men der er ingen grund til, at du føler dig gammel, bare fordi du har ramt 30, 40 eller 50 år.

For at holde sig sund bør du overveje kosttilskud, kost og motion. Hvis du tænker over disse tre områder, så vil du også føle dig ung længere. I dag er der en række kosttilskud, som er værd at overveje. En af de nyeste er cbd olie. Forskningen på området er så lovende, uden nogle negative bivirkninger at du ligeså godt kan begynde at tage det.

Motion 

Motion er en meget bred kategori, men cardio har vist sig at være utrolig effektivt til at holde kroppen i gang. Derfor fokuserede man i mange år også kun på cardio, hvor især løb var populært.

Du bør ikke skære løb væk, men du bør overveje sport og træning. Sport har den fordel, at du bevæger hele kroppen på en helt anden måde end ved andre former for cardio. Hvis du elsker fodbold eller håndbold, så kender du til følelsen af, at det føles som om, at nogle har slået dig over hele kroppen. Det er, fordi du bruger muskler, som du slet ikke vidste, at du havde.

Styrketræning er godt, fordi det både får dig til at se pænere ud, da man kan se dine muskler. Men det styrker faktisk også dine knogler. Det er en af hovedårsagerne til, at man anbefaler ældre at dyrke styrketræning, selvom man skulle tro, at det ville være for hårdt mod dem.

Men det har faktisk vist sig, at de kan styrke deres knogler, og det gælder også, selvom du kun er 30 år gammel. 

Spis sund og god mad

Når det kommer til kost, så ved vi alle sammen godt, hvad der sundt og ikke sundt. Selvom der er mange forskellige diæter i dag, så bør du fokusere på standardkost. Dvs. du skal ikke spise for meget junkfood, og du skal ikke overspise.

Hvis du tæller kalorier, kan jeg garantere dig for, at du vil tabe dig uanset din kost. Alligevel bør du spise sundt, da grøntsager er med til at holde dig ung. Her er de gængse retningslinjer, at du skal gå efter de grove grøntsager som kål og broccoli.

Undgå at spis for meget sukker, og når du har lyst til noget sødt så spis frugt. Frugt har en god blanding mellem fiber og naturligt sukker, så det er langt bedre for dig end en kage.Hvis du følger alle disse råd, så vil du komme til at føle dig yngre på ingen tid. Du kan også begynde til noget yoga, fordi mange oplever skader, fordi de har stive led. Det undgår du, hvis du dyrker yoga 3-4 gange om ugen. På den måde holder du alt fra krop til hjerne ung.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *