Den bedste have-blogger i Danmark anno 2018

land højbede
5/5 - (8 votes)

Sponsoreret indhold

Der findes et hav af både amatør- og professionelle bloggere, som blogger om hus og have. Det er alt lige fra hvordan du renovere dit badeværelse, finder inspiration til børneværelset eller hvordan du laver den perfekte have, som er i perfekt balance i forhold din personlighed.

At blogge om haver er et super oplagt emne til de fleste sociale medier, da mange interesserer sig for, at have den perfekte have. Og så kan man lave et ton af materiale, guides, to-dos, how-tos og en masse lækkert grafisk materiale, som skaber masser af værdi og masser af brugerinteraktioner.

En stor del gør det ikke kun fordi de har en stærk passion omkring af haver og blomster, men også fordi de kan gøre det til en levevej og tjene penge på noget de elsker.

Udover bloggerne så er der jo også alle modemagasiner, bolig- og havemagasinerne, som laver masser af gode artikler. Forskellen på de organiserede magasiner og mindre private bloggere er, at mange folk gerne følger de “små” og mere autentiske. Måske fordi de føler de kan spejle sig i dem og fordi de har noget personlighed.

Den bedste have-blog i Danmark anno 2018

Den bedste have-blog efter min mening er Landhave.dk. Hos Landhave.dk sælger de ikke kun deres egne designs af blomsterkasser og højbede, men de blogger også omkring gode tips til haven.

Hvorfor synes jeg så de er så gode? For det første har de flere forskellige skribenter. Det giver en god variation i artiklerne og indholdet. Skribenterne har flere års erfaring og de har en passion for haven, og dermed det indhold de laver.

Som udgangspunkt lægger de artikler op flere gange i måneden. Og de holder sig godt til på de sociale medier, som Facebook, Instagram og Pinterest. De har en fin skare af følgere og lægger rigtig fint og spændende indhold op jævnligt.

landhave pinterest landhave instagram

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *